Hard rock hallelujah

Bå. Autoradiossa höpöttivät jotain juuri valitusta Suomen euroviisusta. Soittivat biisiä juuri, kun olin lähdössä hiihtämään. Biisi kuulosti äkkiseltään asialliselta; jyrinätä ja salamia.

Enpä ole Lordin tuotantoon perehtynyt, ei hirviöt kauheasti nappaa, mutta eurokekkereihin tyypit sopivat kuin nenä py.. päähän; ehkä kestohymyt hetkeksi lässähtävät kun miettivät, mitä nää suomalaiset oikein meinaa?

Mutta aiheeseen, hiihtoon. En älyä miksi en tee tätä useammin. Sairaan hienoa.

Piti mennä ihan tavallisesti sauvahiihtämään P-heinään, mutta meninkin lähemmäs Malmille, kun oli (olevinaan) kiire. Hyvä kun oli. Malmin lättäradallehan ei sauvojen kanssa olisi oikein mitään ideaa mennäkään, joten sukset (vain) katolle ja, viuh, menoksi. Sitten kun oli baanalle päässyt, huomasi taas miettivänsä, että, hei, tämähän on hauskempaa näin, ilman kepukoita.

Puhdas lumi kirkkaassa auringonpaisteessa on kaunista. Ympäristön rumuuskaan ei haittaa, se on vain hyvä kontrasti hankien hohdolle. Pakkasta oli mukavasti ja aurinko paistoi lopulta niin, että hanskat olivat liikaa. (Vauhdissa taskuun; mitä olisinkaan tehnyt, jos olisi ollut sauvat käsissä: kärsinyt, tai pysähtynyt avaamaan remmejä ja lenksuja…)

Numerot: lauantai 11.2.2006 (no, okei-okei, 11.3.) suksihiihtoa 11½ km 42 min

6 vastausta to “Hard rock hallelujah”

 1. Saarni Says:

  Hei, entäs yöhiihto kuun valossa? Se vasta kuningasta on kun samalla hoituu pöllöretkikin! Kts. http://saarni.blogspot.com/

 2. dagarkvak Says:

  Hei, toi päivä on kyllä 11.3. Ja sauvojen lenksut, excelinkin mallit, avaa kyllä vauhdissa ihan kepoen. Vaikeampaa on sitten vaikka juominen sauvat kädessä, kun ne on niin tiukasti niissä nykylenksuissa (joita ilman ei voi hiihtää, ainakaan sauvahiihtää) ettei siihen tahdo sullavikkamehupullo mahtua väliin.

 3. nopoles Says:

  Saarni,
  Qtamohiihtoa? IhQ.

 4. nopoles Says:

  Dagar kvak,
  Mulla on vaan semmoset lenksu-kumilenksu -yhdistelmät vapaan sauvoissa. Kumma muuten miten painavilta sauvat tuntuvat, jos on alle hiihtänyt vähän ilman sauvoja.
  Ihq sana, nykylenksu (google ei tunne, ei myöskään sullavikkaa, sauvahiihtoja löytyy muutama, suksihiihdolla näemmä löytää nämä sivut).

 5. nopoles Says:

  ”Discover and compare hundreds of sources for Nykylenksu”? Huijausta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: