Numerolappuniksi

1. Normaaliin (?) talouteen kertyy helposti kymmeniä ellei satoja numerolappuja erilaisista kilpailuista. Numerolaput on jo useita vuosia painettu ovelalle paperille, jota ei saa revittyä vaikka oikein tosissaan yrittäisi. Kastumisenkin numerolaput kestävät hajoamatta.

2. Konttausikäiset tykkäävät rapisevista jutuista. Paperi on kauhean kivaa. Esimerkiksi lehtiä on mukava repiä. Märkää paperisilppua saa vaan sitten kaivella rapistelijan suusta. Joku voisi sitäpaitsi tykätä vielä lukea sitä lehteä.

Mistähän keksisi rapisevia papereita mitä saisi rauhassa pureskella, hmm? Haa!

(Erityisen kivoja ovat Jukolan viestin ankkuriosuuden numerot, jotka perinteisesti ovat iloisen keltaisia.)

5 vastausta to “Numerolappuniksi”

 1. dagarkvak Says:

  Jokaisessa normaalissa taloudessa EI OLE satoja Jukolan viestin ankkuriosuuden numerolappuja ja konttausikäisiä, jotka tykkää repiä ja syödä paperia! Ei ole, ei, ei, ei!

 2. nopoles Says:

  Ai?

  Eikö normaalissa taloudessa ole myöskään kahdeksaa kilogrammaa mitaleita? Turhaanko yritän kekata niksiä niille?

 3. dagarkvak Says:

  Ne voi kiinnittää narun pätkällä konttausikäiseen, niin a) se ei pääse niin helposti syömään sanomalehtiä ja b) jos pääseekin, niin se on hyvää harjoitusta (vrt. keskimatkanjuoksijoiden autonrenkaan veto).

 4. nopoles Says:

  Mitaleita putkahti laatikosta esiin ja tutkailin hetken, että mikähän on kaikista hienoin ja tulin siihen tulokseen, että Etelä-Vantaa juoksun hologrammimitali (samanlainen vuosina 1988 ja 1989) ei ole vielä löytänyt voittajaa.

  Etelä-Vantaa -juoksun hologrammimitali 1989

  Hieno kisa muutenkin, muistaakseni, ihan ensimmäisiä mihin osallistuin (Forssan puistojuoksuja oli takana useita). Ensimmäisellä kerralla juoksin Etelä-Vantaa juoksun aikaan 34.02 ja olin 20. – arvelin, että matka oli noin 9.4 km. Toisella kerralla arvelin, että matka oli täysi kymppi niin kuin piti, aika oli silloin 34.23 ja sijoitus 12. Kisaa järjesti Vantaan salamat.

  Hologrammimitalin saatekirjekin on ikimuistoinen: ”Vantaalla ei ole mitään, mutta onhan Vantaalla naapurit. Mitalissa ovatkin Vantaan naapurit esitettynä kuusta katsoen…”

  Etelä-Vantaa -juoksun mitalin saatekirje

 5. nopoles Says:

  Urheiluniksi numero 3 (Instagramissa!):
  https://www.instagram.com/p/BlXVyzzg_ea/?taken-by=xcsci

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: