Jukola 1981 – O-ringen 2000

o-ringen_2000

Sataa vettä päähän. Ruotsissa tulvii. Tulee mieleen legendoja:

Kura-Jukolassa Hyvinkään Kytäjällä oltiin nöösipoikina. Ei juostu, mutta valvottiin ja paleltiin. Ilmapatja lähti kellumaan teltassa. Oli se hienoa (jälkeenpäin). Mitähän tapahtuu 2010 samoissa maisemissa? Innokkaasti ainakin on mainostettu Jukolaa jo pari vuotta moottoritien varressa.

O-ringenillä olen ollut vain kerran. Kävi tuuri (?): heti oli legendaarinen mutavuosi. Viisi päivää suunnistusta ja “satoi vain kerran” eli koko ajan yötä päivää. Teron makuupussissa oli etana. No, pääsi siellä diskoon ja sisätiloihin muutenkin ja joka päivä oli jälkiruuaksi lättyjä, hilloa ja kermavaahtoa mielin määrin (miks me Suomessa syödään niitä kengänpohjapannukakkuja)?

Photo credit: http://tinyurl.com/yqo7bl

2 vastausta to “Jukola 1981 – O-ringen 2000”

  1. dagarkvak Says:

    Olis kantsinu lähteä taas tänä vuonna uurinkenille! On yhtä hieno ilma [ http://www.orientering.se/webbtv/default.asp?a=1098098&em=151883 ]. Kunhan ei vaan poutaantuis välillä, voi sit sataa useammankin kerran..

  2. nopoles Says:

    2010 Kytäjä
    Mikä siinä on kun Jukola jaksaa aina sykähdyttää, erityisesti miesten lähtö ja ensimmäinen vaihto (pitäisikö naistenkin kisan olla yöllä?) Otsalamppujen valojen pilkahtelu pimeästä metsästä (Kytäjällä komean jyrkänteen päältä) ja radiorastien kuiskailu on täydentynyt ajantasaisella jättiruutu-Gps-karttaseurannalla – mieletön yleisölaji. Ei paljon huomaa, että sataa ja että on valvonut paljon pidempään kuin on tottunut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: