Unessa ja sylissä

K ja I keksivät uusia hiihtolajeja.

K oli mukana hiihtolenkillä ja nukkui samaan aikaan. Tehkää perässä!

Itse jos hiihtää johonkin, pitää jaksaa vielä takaisinkin. I tuli takaisin – sylissä. (Minä sain samalla lennossa apu- (Abu-) sauvat ja tuli kiusaus käyttää niitä vähän, kun kelikään ei paras mahdollinen ollut.)

Unessahiihtoa ja sylissähiihtoa, kateeksi käy :)

Numerot
14.3.2009 15.00 Aul. J. +2C. Ilman sauvoja. 5 km, 26 min (ensin sauvat kädessä ja rinkka ja K. selässä n. 2 km ja n. 30 min).
15.3.2009 14.05 Aul. J.x2. +1C. N. 1 km sauvoin, muuten ilman. I ja A hiihtelivät kahdestaan. 9½ km, 48 min.

Yksi vastaus to “Unessa ja sylissä”

  1. nopoles Says:

    Uusia hiihtolajeja

    Pieni hiihtäjä (I) lähti hiihtämään reippaana ”järven ympäri”. Aika pitkälle päästiinkin, ainakin kilometri, sitten käännyttiin takaisin ja: ”en jaksa enää hiihtää”. Ensin kokeiltiin käsi-kädessähiihtoa, sitten keksittiin kytkeä pieni hiihtäjä isoon hiihtäjään pienellä sauvalla (isoja sauvoja ei onneksi ollut mukana häiritsemässä; taas yksi syy suosia nopolesia). Vauhti kaksinkertaistui menomatkaan verrattuna (otin aikaa); pieni hiihtäjä tuli ladulla ja iso veti luistelu-uralla. (7.3.2010?)

    Seuraava uusi laji oli vetoharjoitushiihto. Nyt mukana oli pienen hiihtäjän lisäksi vielä pienempi pulkkailija (K). Ilman sauvoja liikkuva hiihtäjä voi näemmä mainiosti vetää mukanaan yhtä lasta suksilla ja toista pulkalla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: