Suksihiihtelyä vakoilee: Tekniikan maailma

Suksihiihtelyä on saanut haltuunsa otteita TM kuntoiluosaston juoksukenkien teknologiaa käsittelevästä artikkelista ja julkaisee niistä tässä osia.

Samassa artikkelissa käsitellään positiivisesti ja asiallisesti sekä Vibram FiveFingers SeeYa Ls että Asics Gel-Kayano kenkiä. Tämä on hyvin harvinaislaatuinen saavutus. Suksihiihtelyä ei ole varma pystyisikö samaan.

SeeYa ja Kayano ovat jutun yksi taistelupari. Taistelupareja on kaksi muutakin, Suksihiihtelyä ei ole täysin vielä saanut selvitettyä mitkä ne ovat. Ehkä joku lukijoistamme saa taisteluparit selville seuraavista vakoilukameran kuvista:

tekniikan-maailman-testi-on-cloudsurfer-ja-adidas-boost-juoksukengät Tekniikan maailma juoksukengät Puma Nike

Seuraava tekstikaappaus antaa vihjeitä siitä, että juttu kokonaisuudessaan olisi ehdottomasti lukemisen arvoinen:

Tekniikan maailma Fivefingers vs Asics Kayano

Hyvin kiinnostavia ovat myös paljastuneet katkelmat huippumaratoonarien askelluksesta ja ehdotelmat siitä, miten tavallinen tallaaja voisi harjoitella juoksutekniikkaansa samaan suuntaan:

Huippumaratoonarin askel Tavallinen tallaaja

Tähän asti selvittämiemme tietojen mukaan Tekniikan maailman raportti keskittyy käsittelemään juoksukenkien teknisiä ratkaisuja ja jalkojen eri osiin kohdistuvaa rasitusta eri kengillä ja eri juoksutekniikoilla (niin kuin Tekniikan maailman nimensä mukaisesti tietysti kuuluukin).

Selvittelemme vielä, käsitelläänkö jutussa jossain kohtaa myös juoksemisen iloa. Ainakin autolla ajon nautinnosta kyseisessä lehdessä puhutaan käsityksemme mukaan usein.

Suksihiihtelyä seuraa tilannetta ja palaa asiaan mahdollisimman pian, jos uusia yksityiskohtia selviää. Loppuun vielä paljastunutta kuvamateriaalia yhdestä testatusta kenkämallista:

Tekniikan maailma juoksutossujen testi

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: